Coaching

Presentatie Coaching - Business Coaching - Life Coaching

Wat heb jij nodig?

Ondersteuning bij veranderingen in je leven of carrière

 

Heb je het gevoel dat je wat wilt veranderen in je leven of carrière maar je weet niet precies hoe?

Soms weet je zelf even niet meer hoe je op de juiste weg komt of welke afslag je wilt nemen. Het kan dan heel erg prettig zijn om samen met een coach te onderzoeken waar je verlangens  liggen en hoe jij daar invulling aan kan geven.

Geen kant een klare adviezen, maar een zoektocht onder begeleiding waarin jij zelf alle stappen zet en keuzes maakt, maar je er niet alleen voor staat. Want wanneer je het niet alleen hoeft te doen worden moeilijke vraagstukken vaak een stuk inzichtelijker.

Ook wanneer je wilt werken aan praktische vaardigheden zoals presenteren of andere zaken omtrent communicatie dan kan ik je daarbij helpen

 

Wat voor coaching bied ik aan?

Presentatie coaching

Presentatie coaching is een vorm van coaching die gericht is op het verbeteren van de presentatievaardigheden van individuen. Het richt zich op het helpen van mensen om effectief te communiceren en zelfverzekerd te presenteren in verschillende situaties, zoals zakelijke presentaties, publieke toespraken, vergaderingen, conferenties, en meer.

Business coaching

Business coaching is een vorm van coaching die gericht is op het verbeteren van zakelijke prestaties en het helpen van ondernemers, leidinggevenden en professionals om succesvol te zijn in hun professionele omgeving. Het omvat het bieden van begeleiding, advies en ondersteuning op het gebied van leiderschap, management, communicatie, strategie, en andere aspecten van het bedrijfsleven..

Life coaching

Life coaching is een vorm van begeleiding die gericht is op het helpen van individuen bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelen. Life coaches werken met cliënten om hen te ondersteunen bij het identificeren van hun doelstellingen, het ontwikkelen van strategieën om die doelen te bereiken, het overwinnen van obstakels en het maximaliseren van hun potentieel.

Hoe weet ik of coaching voor mij de juiste stap is ?

Mijn aanpak

Voordat ik met je aan de slag ga plannen we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten in via Zoom of Teams. Op deze manier kunnen we kennis maken, kun jij je coachingsvragen kenbaar maken  en krijgen we een idee of dat we met elkaar willen gaan samenwerken.

Het is namelijk zowel voor jou als voor mij hele belangrijk dat we hier een goed gevoel bij hebben. Wanneer ik denk dat je bij mij niet aan het juiste adres bent voor jouw coachingsvragen dan zal ik altijd kijken of ik iemand in mijn netwerk heb waarvan ik denk dat hij/zij je beter kan helpen!

Er is volgens mij geen one-shop-fits-all coachingsmethode en dus is coaching altijd maatwerk waarbij ik verschillend methodes combineer zoals provocatief coachen, motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht coachen.    

 

Contactgegevens

Walter Jansen-Gorter

Mob: +31 (0) 6 40 49 75 62

E-mail: INFO @ A-C-T.NL