Selecteer een pagina
Acteren
""

Waarom acteren?

In 2008 ging ik met mijn oudste broer naar Londen voor de 21 Nights in London tour van Prince. De avond voor het concert besloten we ook nog even Les Miserables mee te pakken. Vanaf dat moment wist ik één ding zeker ik: ik wilde ook in een musical spelen. Thuis gekomen ging ik druk op zoek naar hoe ik dat voor elkaar kon krijgen. 

Helaas was ik al te oud om nog naar de Musicallfactory in Tilburg te kunnen en vielen de plannen even stil. Begin 2009 gaf mijn pianolerares aan dat ik toch echt wat met mijn zangkwaliteiten moest doen en zij zette mij op het spoor van Musicalvereniging Boems in Tilburg. 

Ik heb me aangemeld om auditie te doen voor de musical Titanic en met knikkende knieën en haast zonder stem door een verkoudheid deed ik zenuwachtig mijn uiterste best om nog wat neer te zetten. Gelukkig was regisseur Bas Groenenberg nog op zoek naar een bas/bariton voor de rol van Edgar Bean en zo begon mijn musical avontuur en zette ik mijn eerste stappen als musical acteur.  
Tegenwoordig is het niet geen hobby meer maar ben ik naast mijn dagelijkse werk als accountmanager ook werkzaam als acteur/model in reclame, televisie en film.

Wat heb ik zoal gedaan:

2022 Campagne Uitzendbureau Driessen

2021 Bon Bini 3 - Harold White

2021 VIDEO Wervingscampagne Teylingereind

2020 Bavaria Carnaval voor de Vrede / Zebra

2017 Moordhoek de Musical - F.E. Pels Rijcken

2014 Ciske de Rat de Musical - Cis de Man

2014 Charley en de Chocoladefabriek - Opa Ben

2012 Once Upon a Mattress - Koos

2010 Titanic de Musical - Edgar Bean

Wil je graag meer weten?

Contactgegevens

Walter Jansen-Gorter

Mob: +31 (0) 6 40 49 75 62

E-mail: INFO @ A-C-T.NL